Termes et conditions

CITIŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE REFERITOARE LA UTILIZAREA ACESTUI SITE CU ATENŢIE.

Prin utilizarea acestui site, se consideră că ati fost de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare şi cu termenii Politicii noastre de confidenţialitate. Ne rezervam dreptul de a le modifica în orice moment. Trebuie să verificaţi aceşti termeni şi condiţii periodic pentru schimbări. Prin utilizarea acestui site după ce vom posta orice modificări ale acestor termeni şi condiţii, sunteţi de acord să acceptati aceste modificări, chiar dacă nu le-aţi analizat. Dacă în orice moment, alegeţi să nu acceptaţi aceşti termeni şi condiţii de utilizare, vă rugăm să nu folosiţi acest site.

Domeniul de aplicare al Termenilor si Conditiilor

Aceşti termeni şi condiţii se aplică utilizării de către dumneavoastră a tuturor Site-urilor şi serviciilor deţinute sau exploatate de WedTV şi companiile afiliate (colectiv “noi”, “noi” sau “al nostru”), inclusiv WedTV.eu, şi orice alt site pe care le poate deţine sau exploata în viitor (colectiv, “Site-uri”). Daca noi nu comunicam altceva, toate trimiterile la site-uri în aceşti termeni şi condiţii includ toate aceste Site-uri. Aceşti termeni şi condiţii nu se aplică utilizării de către dvs. de Site-uri neafiliate la care oricare dintre Site-uri detine link-uri.

Restricţii privind utilizarea materialelor

Conţinutul Site-urile noastre este protejat prin legea dreptul de autor şi trademark, şi sunt proprietatea detinatorilor lor. Daca noi nu comunicam altceva, puteţi accesa materiale din Site-uri doar pentru uz personal. În cazul în care în mod explicit WedTV va permite, puteţi descărca o copie a materialelor postate pe un singur computer pentru uz personal, ne-comercial, atâta timp cât nu modificati sau schimbati atributiile autorilor, marca inregistrata, legenda sau dreptul de autor, nici nu puteti retransmite sau distribui orice astfel de material oricărei terţe parti. Atunci când descărcaţi materiale cu drepturi de autor nu obtineti niciun drept de proprietate al acelui material.

Nu puteti modifica, copia, publica, afişa, transmite, distribui, adapta sau în orice mod a exploata conţinutul Site-urilor. Nu aveţi dreptul să inversati, decompilati sau modifica, nici nu pot fi create opere derivate. Doar in conditia in care obţineti consimţământul prealabil în scris de la noi – şi de la toate partile ce au drepturi de proprietate intelectuala – puteti publica, afişa sau exploata comercial orice conţinut din site-uri. Pentru a cere permisiunea nostra, puteti scrie la contact@WedTV.eu. Dacă permisiunea este acordată de către noi şi de toate partile ce au drepturi de proprietate intelectuală, nu puteti modifica sau şterge orice atributie de autor, marca inregistrata, legenda sau drepturile de autor.

Trebuie să respectati toate notificările de autor suplimentare sau alte restricţii cuprinse în oricare dintre Site-uri.
Nu puteti utiliza păianjeni, roboţi, tehnicilor tip data mining sau a altor dispozitive automate, descarca sau în alt mod reproduce, stoca sau distribui conţinut disponibil pe Site-uri. Mai mult, nu puteţi utiliza orice astfel de mijloace automate pentru a manipula site-uri sau încercarea de a depăşi limitată de autorizare şi accesul acordat în conformitate cu acesti Termeni si Conditii. Nu puteţi revinde utilizarea sau accesul la Site-uri unei terţe părţi.

Link-uri

Aceşti termeni şi condiţii se aplică numai pe Site-uri, şi nu la site-urile altor companii sau organizatii, inclusiv cele la care oricare dintre Site-uri are link-ul. Noi nu suntem responsabili pentru disponibilitatea oricarui alt site la care Site-ul nostru are link. Noi nu aprobam sau ne asumam responsabilitatea pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale puse la dispoziţie prin orice alt site. În niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa sa fi fost provocata de dumneavoastră prin utilizarea de către dvs., sau bazarea pe orice continut, bunuri sau servicii disponibile pe orice alt site. Pentru orice problema adresati-va administratorului site-ului respectiv sau webmaster-ului.

Alte site-uri pot crea link-uri la oricare dintre Site-uri doar printr-un link gen text simplu. Permisiunea scrisă trebuie să fie acordate de către noi pentru orice alt tip de link către Site-uri. Pentru a cere permisiunea nostra, puteti scrie la contact@WedTV.eu. Ne rezervam dreptul, totuşi, să anulam orice autorizaţie acordată de către noi pentru link-urile gen text simplu sau orice alt tip, şi de a solicita încetarea oricărei astfel de legătura la oricare dintre Site-uri, la oricand dorim acest lucru si în orice moment.

Subscrieri

Aşteptăm comentariile dumneavoastră despre oricare dintre Site-uri. Cu toate acestea, cu excepţia cazului în Site-ul a creat o anumită politică de cereri, nu vom lua în considerare orice sugestie de revizuire sau observaţie nesolicitata. Sperăm că veţi înţelege că această politică este destinata să evite posibilitatea neînţelegerilor viitoare, în cazul în care proiectele dezvoltate de către personalul noastru ar putea părea altora să fie similare cu munca lor de creaţie proprie. În consecinţă, trebuie să cerem, sa nu ne trimiteţi orice idei originale, creative, sugestii sau materiale. Dacă, în ciuda cererii noastre, ne trimiteţi astfel de idei creative, sugestii sau materiale (“Prezentari”), acesta devin proprietatea noastra. Nicio Prezentare nu va fi supusa unei obligatii de confidentialitate şi noi nu vom fi răspunzători pentru orice utilizare sau divulgare a Prezentarii. Vom detine in exclusivitate toate drepturile cunoscute acum sau mai târziu, existente la nivel mondial pentru Prezentare, şi vom avea dreptul de a folosi fără restricţii Prezentarea pentru orice scop, fără compensaţie furnizorului de Prezentare.

E-mail şi Politici de stocare

Ne rezervam dreptul de a stabili practici generale privind utilizarea oricăror servicii de e-mail sau de depozitare pe care le putem oferi, incluzând dreptul de a nu fi de acord sau rezilia contul unui utilizator, de a reglementa numărul de mesaje e-mail pe care le puteţi trimite, de a reglementa dimensiunea maximă a mesajului e-mail pe care il puteţi trimite şi de a aloca spaţiul maxim care va fi folosit pe serverele noastre sau pe numele dumneavoastră. Sunteţi de acord că nu avem nici o responsabilitate sau răspundere pentru stergerea sau incapacitatea de a stoca orice mesaje şi alte comunicări sau alt continut mentinut sau transmis de noi.

Noi şi partenerii noştri consideram e-mail-urile transmise prin intermediul serviciului de e-mail a fi o corespondenta privata a expeditorului. Nici noi, nici partenerii nostri nu vom monitoriza, edita sau dezvălui conţinutul comunicaţiilor dvs. private, cu excepţia momentului in caresunteti de acord ca noi si partenerii nostri putem face acest lucru: (a), conform legislaţiei în vigoare; (b) de a respecta legislaţia in vigoare; ( c) dacă este necesar să pună în aplicare prezentul acord; (d) de a raspunde acuzatiilor că astfel de conţinut încalcă drepturile unor terţi; sau (e) pentru a proteja drepturile de proprietate ale WedTV şi al partenerilor noştri, sau altele.

Parolele

În scopul de a folosi anumite zone din Site-uri, e posibila inregistrarea pentru a deveni membru. Toate informaţiile despre dumneavoastra trebuie să fie veridice, ne putand folosi pseudonime sau alte mijloace pentru a masca adevarata dumneavoastra identitate. Sunteti responsabil pentru securitatea parolei şi veti fi singurul răspunzător pentru orice utilizare sau utilizare neautorizată a parolei. Puteţi anula contul dvs. (e) în orice moment prin e-mail la contact@WedTV.eu.

Politica de utilizare acceptabila

Nu puteti posta pe orice forum, sau trimite-o oricărui utilizator al forumurilor sau angajat al nostru, orice material care:
a. incalca sau violeaza orice drept de autor, marca inregistrata, marca de serviciu, patente, secrete comerciale, drepturile de confidenţialitate sau alte drepturi ale oricarui tert;
b. este abuziv, instiga la ură, inflamator, dăunător, nesincer, sau rasial, etnic sau în alt mod;
c. este obscen, vulgar sau pornografic;
d. nu aveti dreptul de a-l transmite în conformitate cu orice lege sau clauză contractuală sau altă obligaţie;
e. este folosit pentru a hartui, urmariti sau ameninţă altfel o persoană;
f. este calomnios, defăimător sau orice invadeaza intimitatea sau drepturile de publicitate a oricărei părţi terţe;
g. conţine sau promovează violenţa, consumul de droguri, jocuri de noroc ilegale sau alte activităţi criminale;
h. conţine orice virus, Cal Troian, bombă cu ceas sau orice altă natură, dăunătoare sau cod ce pemite dezactivarea de software;
i. este nociv pentru minori; sau
j. conţine sau promoveaza orice materiale sau informaţii care pot viola orice lege, regulă, regulament, ordonanta sau cerinţa la care sunteti sau suntem supusi.

Nu aveţi dreptul să:

a. utilizati Site-urile noastre dacă sunteţi sub vârsta de 13 ani;
b. utilizati orice forum într-o manieră comercială;
c. alege un nume de utilizator cu este obscen, ilegal sau in alt mod;
d. postati materile in care se solicita fonduri, faceti publicitate sau solicitati bunuri sau servicii;
e. postati sau transmiteti materiale cunoscute a fi false sau înşelătoare;
f. incărcati, postati, transmiteti e-mail sau altele prin intermediul Serviciilor: reclamele nesolicitate sau neautorizate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, “lanţ de litere”, sau alte forme de solicitari;
g. incercati de a obţine acces neautorizat la alte sisteme de computere sau retele conectate la Servicii;
h. afisati sau transmite orice informatie, software sau alt material care conţine un virus sau alte componente daunatoare sau
i. utilizaţi Site-urile pentru a transmite orice mesaje nesolicitate către orice beneficiar de la care nu aţi primit acordul prealabil demonstrabil sau într-un mod care violeaza orice lege sau obligaţie în ceea ce priveşte transmiterea de mesaje e-mail.

Nu suntem responsabili si nici nu aprobam orice material care apare în orice forum pe Site-uri, cu excepţia materialelor semnate de unul dintre reprezentanţii noştri. Nu suntem responsabili pentru materialul postat de screening sau prin e-mail de către sau pentru utilizatori ce poate contine lucruri calomnioase, obscene, de intruziune în viaţa privată, ce încălca drepturile de autor, de precizie, sau pentru orice alt motiv. Ne rezervăm toate acestea, dreptul de a modifica sau elimina materialele postate pe care noi, la discretia noastra, le consideram ofensatoere, abuzive, obscene, defăimătoare, vechi sau altfel inacceptabile. Asemenea, ne rezervăm dreptul de a edita materialele publicate pentru orice alt motiv. Indiferent dacă vom modifica sau nu vom modifica sau elimina astfel de materiale, utilizatorul rămâne singurul responsabil pentru conţinutul mesajelor sau postărilor sale.

Recunoasteti si sunteti de acord ca noi si partenerii nostri nu avem nicio responsabilitate pentru interacţiunea dintre dvs. si orice alt utilizator sau membru al Site-urilor noastre. Ca intre noi, partenerii noştri şi voi, numai dvs. sunteti singurul responsabil pentru orice consecinţe ce decurg din schimburile sau punerea la dispoziţie, prin intermediul unei zone publice sau prin intermediul unei zone private, a orice formă de informaţii de contact , cu orice utilizator sau membru al Site-urilor noastre.
Recunoasteti si sunteti de acord ca noi şi partenerii noştri să nu aprobam conţinutul oricarei din comunicaţiile dvs. de e-mail şi nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru comunicatiile ilegale, hartuitoare, defaimatoare, ce invadeaza intimitatea, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene, indecente, nesincere , sau altfel de conţinut inacceptabil de comunicaţii de e-mail, sau de conţinut în comunicaţiile adresei dvs. de email care încalcă sau poate încălca drepturile de proprietate intelectuală sau de alta natura.

Licenţă in favoarea WedTV

Prin postarea, încărcarea, introducerea, oferirea sau trimiterea de conţinut pentru Site-uri, ne acordati (sau garantati ca proprietarul acestor drepturi le-a acordat în mod expres sau le va acorda) noua şi / sau companiilor afiliate, perpetuu, dreptul neexclusiv şi licenţa de a utilizarea postarile dvs. şi alte tipuri de conţinut prezentat în forma sa originală sau modificată, numai în scopul de a furniza servicii şi caracteristici ale Site-urilor. Puteţi, de asemenea sa garantaţi că deţineţi sau controlaţi în alt mod toate drepturile pentru conţinutul pe care l-ati postat şi că postarea şi utilizarea unui astfel de conţinut de noi nu va încălca drepturile oricărei părţi terţe.

Recunoaşteţi şi sunteţi de acord că atunci când postati un anumit continut in zona publica a Site-urilor noastre, acest conţinut devine conţinut public şi va fi la dispoziţia tuturor celor care vizitează Site-urile. Când încărcaţi sau postati continut in zona publica a Site-urilor, acordati noua si partenerilor nostri din întreaga lume, irevocabil, dreptul neexclusiv şi licenţa de a distribui, utiliza, crea lucrări derivate, afisa public, transfera, transmite, distribui şi publică acest conţinut, fie pe cale electronică sau prin alte mijloace media, în sensul că afişarea conţinutului de pe site-urile noastre şi se poate fae si in alte servicii prestate de noi si partenerii nostri, pe toate formele de mass-media acum cunoscut sau dezvoltate în continuare. Puteţi, de asemenea sa garantaţi că deţineţi sau controlaţi în alt mod toate drepturile pentru conţinutul pe care l-ati postat in zonele publice, iar utilizarea şi distribuirea de conţinut de către noi nu va încălca drepturile oricărei părţi terţe.

Nu aveţi dreptul la vreo despăgubire pentru orice material postat pe Site-uri.

Terminare

În plus faţă de orice drept care n-ar putea fi disponibile prin aceşti Termeni şi Condiţii sau legea aplicabilă, putem suspenda, limita sau rezilia toate sau o parte din accesul la Site-uri pe orice perioada, cu sau fără notificare şi cu sau fără motiv.

Copyright – reclamaţii

Noi respectam drepturile de proprietate intelectuală ale altora, şi cerem ca persoanele care utilizează Site-urile sa facă acelaşi lucru. În circumstanţe adecvate, vom rezilia înregistrarea oricărui utilizator din forum care se angajează în orice activitate care ar putea încălca drepturile de proprietate intelectuală ale altora, inclusiv drepturile de autor. Toate notificarile va rugam sa le transmiteti la adresa contact@WedTV.to

Declaratii

Serviciile, produsele şi materialele de pe acest site sunt furnizate “CA ATARE” si fara garantii de orice fel, explicite sau implicite.
Nici noi, nici licentiatorii sau furnizorii nostri nu garantează că funcţiile conţinute în Site-uri vor fi disponibile neîntrerupt sau lipsite de erori, că defectele vor fi corectate sau că Site-urile sau serverul care le face disponibile nu contin virusi sau componente dăunătoare.

Nici noi, nici licentiatorii sau furnizorii nostri nu garanteaza sau fac orice observaţie referitoare la utilizarea sau rezultatele utilizării serviciilor, produsele sau materialele din acest site in termeni de corectitudine, acurateţe, fiabilitate sau altfel. Dumneavoastra (si nu noi sau oricare din licentiatorii sau furnizorii nostri) va asumati întregul cost al sevice-ului, reparării sau corectarii sistemului dumneavoastră.
Legea aplicabilă nu permit excluderea garanţiilor implicite. În acest caz, excluderea de mai sus NU vi se poate aplica.

Politica de confidenţialitate

Suntem hotărâţi să vă protejam confidenţialitatea şi securitatea şi am explicat în detaliu măsurile pe care le luam pentru a face acest lucru. Va indemnam să citiţi Politica de confidenţialitate.

NU pentru sfaturile personale

Informaţiile conţinute în sau puse la dispoziţie prin intermediul Site-urilor (inclusiv, dar nu se limitează la informaţiile conţinute pe mesaj boards, în fişiere text sau în chat-uri) nu pot înlocui sau substitui serviciile profesioniştilor instruiţi în orice domeniu, inclusiv, dar nu numai la, chestiuni financiare, medicale, sau juridice. În special, ar trebui să consulte un medic cu regularitate în toate aspectele referitoare la sănătatea fizică sau psihică, în special cu privire la orice simptome care ar putea necesita diagnostic sau îngrijire medicală. Noi, licenţiatorii nostri sau furnizorii nu aducem garantii cu privire la orice tratament, acţiune, sau aplicarea de medicamente sau un preparat de către orice persoană ca urmare a informaţiilor oferite sau furnizate în cadrul sau prin intermediul Site-urilor. Nici noi, nici partenerii noştri, nu vom fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, consecinte, speciale, exemplare sau alte daune care pot rezulta, inclusiv, dar nu se limitează la pierderi economice, vătămare corporală, boală sau moarte.

Control parental

Unele dintre informaţiile disponibile pe Site-uri se referă la subiecte legate de sex şi nu pot fi adecvate pentru copii. Mai mult, Site-urile nu sunt directionate catre copiii sub vârsta de 13 şi nu vom colecta cu bună ştiinţă informaţii de identificare personală de la copii sub 13 ani. Vă recomandăm insistent ca părinţii să participe la explorarea copiilor lor de internet si alte servicii ONLINE ŞI UTILIZAREA CONTROLULUI PARENTAL al browser-ul lor pentru a limita domeniile de Internet pentru care copiii lor au acces.

Avem posibilitatea, oricand consideram necesar, de a impune ca utilizatorii sub 18 ani să obţină consimţământul unui părinte sau tutore pentru a vizualiza un anumit conţinut, şi putem limita accesul la anumite conţinuturi pentru utilizatorii de mai sus cu o anumită vârstă specificată. Sunteţi de acord să respectaţi orice astfel de restricţii, şi sa nu ajutati pe cineva pentru a evita aceste restricţii.

Compensaţie

Sunteţi de acord să despăgubiţi, apăraţi şi pe noi şi pe reprezentanţii noştri şi agenţi netinand cont de şi împotriva oricărei şi tuturor pretenţiilor terţilor, cereri, pasivele, costuri sau cheltuieli, inclusiv onorariile avocatilor si costurile, care rezultă din, sau legate de (i) orice încălcarea de către dumneavoastră a oricare dintre acesti Termeni si Conditii, (ii) conţinutul postarilor pe care le puneti pe Site-uri, (iii) utilizarea de catre dvs. de materiale sau de caracteristici disponibile pe Site-uri (cu excepţia în care o cerere se bazează pe o încălcare a unui drept al unor terţi pentru materiale create de noi) sau (iv) o încălcare de către dumneavoastră a legii aplicabile.

Probleme juridice

Noi controlam şi operam acest site din birourile noastre din Romania. Persoanele care aleg să acceseze acest site din alte locatii o fac din proprie iniţiativă, şi sunt responsabili pentru respectarea legilor locale, dacă şi în măsura în care legile locale sunt aplicabile.

Diverse

Aceste condiţii vor fi guvernate de şi interpretate în conformitate cu legile din Romania. Sunteţi de acord că orice acţiune în justiţie care provin sau se referă la aceşti termeni vor fi supuse unui arbitraj obligatoriu în conformitate cu legile din Romania. Dacă oricare din aceşti termeni şi condiţii sunt găsiti ilegali, nuli, sau pentru orice motiv, inaplicabili, atunci acea prevedere va fi considerată separabile de restul termenilor şi condiţiilor, şi nu va afecta valabilitatea şi aplicabilitatea dispoziţiilor rămase. Acesta este întregul acord între dumneavoastră şi noi cu privire la subiectul care le conţine. Acest acord poate fi modificat numai de către noi, prin postarea de modificari a acestor termeni şi condiţii, sau de un inscris semnat de ambele părţi. Orice întrebări cu privire la aceşti termeni şi condiţii de utilizare trebuie să fie îndreptate către contact@WedTV.eu

(Data intrării în vigoare: 26.08.2010)